Ballë për ballë me Greqinë! THIRRJE PËR PROTESTË!

Ballë për ballë me Greqinë!
LIVE nga Ksamili: THIRRJE PËR PROTESTË!

Për Shqipëri! Jo për fanatizëm partiak!
Të Shtunën ora 11:00, përpara Kryeministrisë!

Armir Shkurti dhe Avokati Altin Goxhaj.

Kryeministri i vendit Edi Rama tregoi dje në Kuvend se qeveria e tij nuk do ndahet nga parregullsitë që e kanë karakterizuar gjatë gjithë ekzistencës së saj. Sjellja e shumicës qeverisëse ndaj opozitës, e përcjellë nëpërmjet kryetarit të Kuvendit tregoi një avokati të pashembullt për ato shenja që e identifikojnë tashmë këtë shumicë. Lidhja me krimin nuk i ndahet shumicës socialiste qyshkur qelbësirat u bënë bashkë. Elementi i inkriminuar është pjesë e pandashme e qeverisë. Financieri i bandës së Habilajve u mbrojt nga e gjithë qeveria, duke treguar se vendimi i ministres së Drejtësisë nuk ishte thjesht veprim i saj.

Loading...