Demi sa joshëse! Dhurata e radhës për 6.4 milionë fansa

Mahnitëse si asnjëherë!
Fama e saj është në rritje të vazhdueshme dhe kjo reflektohet më së miri në “Instagram”, ku ka arritur tashmë 6.4 milionë ndjekës. Demi është fotografuar së fundmi në Itali.
Ajo ka ndarë disa foto për fansat e saj në “Instagram”, ku i lë pak vend imagjinatës, duke u ekspozuar më shumë seç duhet.

Loading...