Hoxhallarët e shitur Shqiptarë

Driton Tali

E shihni se sa të korruptuar moralisht e financiarisht i kemi shumë hoxhallarë tanë!!!

Për ata që se dinë, shumica e kurdëve gjithandej (rreth 75%) janë suni (pra i takojnë Ehli Sunetit), kurse pakica (rreth 20%) i takojnë Ehli Bejtit, e pjesa tjetër (rreth 5%) religjioneve tjera si të krishterë, jezidi apo zoroastriane. Në Irak, bie fjala 98% e kurdëve myslimanë janë suni dhe vetëm 2% shia.

Paramendojeni se si do të reagonin hoxhallarët tanë sikurse Kurdistanin ta kishte sulmu Izraeli apo ndonjë shtet tjetër perëndimor?! Sa “lotë krokodili” kishin me derdhë për kurdët myslimanë!

Kurse me rastin e Turqisë (lexo: donacionet e Turqisë – TIKA) në Shkup, në xhaminë e Murat Pashes qenkan lutur për fitoren e Turqisë erdoganiste ndaj kurdëve civilë, shumica absolute e të cilëve janë myslimanë suni. Kurse në trojet tjera heshtin, se thonë asnjë llaf për viktimat e pafajshme civile.

Dhe këta të korruptuar e hipokritë flasin për “të drejtat” e myslimanëve dhe ngrisin zërin kundër “diskriminimit” të myslimanëve në trojet shqiptare.

Loading...