Ja si e demolon ushtria turke zyrat e organizatës kurde (VIDEO)

Ditëve të fundit janë ashpërsuar raportet mes turqisë dhe kurdëve, ku ushtria turke është në ofanzive duke luftuar në ato teritore që ka pak kontroll, një video që është shfaqur ditëve të fundit nëpër rrjetet sociale ku ushtria turke zbulon disa zyre të organizave kurde që shpërndanin propagandë anti-turke, shihet qartë në video se si e dmolojnë këto lakole. kliko më poshtë për të parë videon.

Loading...