Ligji i ri për kojshi … (Video)

Grupi i njohur kosovar UeUe Show të cilët njihen për skeçe humoristike të veçanta nga të tjerët, pos shumë skeçeve kanë bërë edhe një për ligjin e ri për kojshitë, në të flitet që një fqinj vjen dhe kërkon një mjet pune por ai ia huazon me një kushtë. Për më shumë ju ftoj ta ndjekni videon më poshtë.

Loading...