Skandaloze: Moj k***, moj b****, libri që edukon nxënësit shqiptarë në Maqedoni

Një reagim nga prind i revoltuar me përmbatjet e librit të klasës, ku përmenden fjalë të ndyta dhe banale.
“Moj kurvë moj shtrigë”, Moj bythë e kusisë, Moj gojë lopatë, janë vetëm disa nga fjalët prej të cilave supozohen të edukohen nxënësit shqiptarë.
Skandalet me përmbajtjen e librave nuk kanë të ndalur në Maqedoni, përpos këtyre fjalëve të paskrupullta, shpeshherë ka përmbajtje ky kombi shqiptarë fyhet dhe nuk tregohet e vërteta historike për të./Realiteti.info/

Loading...
Loading...