Zaimi: Një gjë që vlerësoj si virtyt njerëzor tek Albin Kurti, është refuzimi i vetëviktimizimit

Vetëviktimizimi është të manipulosh me empatinë e të tjerëve për përfitim personal.

Jetojmë në një kohë kur edhe luftërat gjakësore nisen prej agresorësh që veshin petkun e “të sulmuarit”, kur edhe kryekriminelët e kryehajnat shiten si viktima, ku edhe injorantët shiten si intelektualë të keqkuptuar, e ku vetëviktimizimi miklohet me qindra “pëlqime” në rrjete sociale dhe bëhet model mbarëshoqëror.

Loading...

Në një kohë delesh që kanë ambicie të bëhen ujq, e ujqish që vishen si dele, ji njeri!

Loading...