I riu Shqiptar Udhëton për 28 Ditë me biçikletë nga Gjermania në Kosovë

Udhëtimi me biçikleta në distanca të largëta duket se është bërë trend kohëve të fundit.

Një eksperiencë të tillë e përjetoi edhe një i ri shqiptar i cili me biçikletën e tij mori rrugë nga Gjermania në Kosovë, shkruan Albinfo.ch.

Ahmet Shalës nga komuna e Pejës iu deshën 28 ditë rrugë për të ardhur nga Gjermania në Kosovë.

Ai në komunën e Pejës u prit nga kryetari Gazmend Muhaxheri, i cili edhe e bëri publik këtë udhëtim.

“Ahmet Shala arriti dje në Kosovë dhe më nderoi tejmase me vizitën e tij të veçantë! Ka udhëtuar nga Gjermania për në Kosovë me biçikletë për 28 ditë rrugë, në total 1997 kilometra! Kaloi nëpër: Karlsruhe, Ulm, Augsburg, München, Linz, Wien, Graz, Zagreb, Split, Dubrovnik, Budvë, Podgorica, Vermosh dhe në fund arriti në Pejë, Kosovë. E përgëzoj duke e falënderuar për vizitën dhe i uroj shumë suksese në vazhdim!”, shkruan Muhaxheri.