Godet Sulejman Rexhepi/ Në të gjitha Zgjedhjet jam angazhuar që BDl-ja të jetë Fituese e Zgjedhjeve

Ish kreu i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut Sulejman Rexhepi sot ka dhënë deklaratë të fortë publike duke theksuar rolin që pushteti i BDl-së ka pasur në BFI.

Ai publikisht e ka pranuar ndërhyrjen e BDl-së në punët e brendshme të BFI-së si dhe ndihmën që ai ia ka dhënë kësaj partie.

Sipas Rexhepit, në çdo cikël zgjedhor ai vete dhe BFI-ja janë kujdesur që partia e Ahmetit të jetë fituese e zgjedhjeve.

Ai gjithashtu ka raportuar për raportet e mira që ka me Musa Xhaferin dhe Blerim Bexhetin, të dy këto figura të rëndësishme në BDl.