Mërgimtari bën Rrëfimin tronditës: Vetëm pse ju thashë jam Shqiptar nga Kosova, shikojeni çka më bëri Policia e Serbisë!

Një qytetar me emrin Betim Sortolli i ka shkruar Periskopit duke treguar fe rrin nëpër të cilin ka kaluar derisa po kthehej në Gjermani nga Kosova përmes kufirit Serbi-Hungari.

Ai ka deklaraur se P olicia serbe e kanë lënë të p res deri në 10 orë, dhe se gjatë kësaj periudhe edhe ia kanë s kanuar veturën duke ia hapur edhe r ezervuarin e d erivateve.

“Dhe pastaj, ma p rishën veturën dhe nuk u n dizke ma.” – u shpreh z. Sortolli për Periskopin.

Por, për çfarë arsye i kishte ndodhur një gjë e t illë?

Ai shprehet se “vetëm pse ishte nga Kosova”.

“Le ta shohin [edhe] të tjerët se çka po bajnë,” – ka dhënë mesazhin mërgimtari