Policia Serbe vazhdon të i maltretojë Mërgimtarët Kosovarë, Ja çfarë ka Ndodhur këtë herë

Kolona të gjata po krijohen në pikën kufitare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, konkretisht në Merdare.

Policia serbe – politika e Beogradit zyrtar, po vazhdon lojën e ulët me mërgimtarët kosovarë.

Me orë të tëra, qëllimisht, bëhen vonesa nga pala serbe.

Mërgimtarët kanë dërguar edhe pamje. Aty shihen policia serbe teksa torturojnë psiqikisht kosovarët.

Më poshtë, video:

VIDEO