Të rinjtë Shqiptarë lëshojnë Këngë Patriotike në mes të Serbëve që po Festonin

Disa të rinjë shqiptarë kanë lëshuar këngë patriotike në mesin e një kolone me vetura ku serbët po festonin.

Në video ata shihen se janë në mesin e veturave ku disa persona po mbanin flamujë serb, ndërsa në veturën e shqiptarëve degjohet kënga “Komandant” e Gold AG dhe Ismet Bexhetit.

Nga ajo që dihet, është se kjo video është xhiruar në Bujanovc, ndërsa nuk dihet nëse serbët e degjonin këngën shqipe e cila kishtë zë të lartë, apo ndoshta ishin habitur nga festa që bënin.

VIDEO KËTU